Logo Zuylengarden Menu
 
 

De juiste plant op de juiste plaats

Mijn levenslange liefde voor bijzondere planten en bomen wil ik graag met u delen in het creƫren van uw leeftuin. Een plantenkennis die ik dan ook permanent ontwikkel, zodat de juiste plant op de juiste plaats terecht komt.

Of het om een tuin in moderne stijl, minimalistische tuin, landschap, cottagetuin of onderhoudsarme tuin en zelfs bedrijfsgroen gaat, u kan rekenen op een beplanting met net dat extra accent.

Bij tuinrenovatie kunnen waar mogelijk grote bomen, heesters of bestaande beplanting behouden of hergebruikt worden, zodat uw nieuw tuinontwerp meteen al een volgroeide uitstraling heeft. Tuinvernieuwing heeft als grote voordeel dat het kostenbesparend en budgetvriendelijk is.

Zuylengarden werkt voor de aanleg van uw tuinproject samen met verschillende tuinaannemers met ervaring en passie in de groenaanleg. Dus of u ervoor kiest om de tuinaanleg over te laten aan professionelen of u steekt liever zelf de handen uit de mouwen, is volledig uw keuze. Ook bij het zelf aanleggen van uw tuin wordt u deskundig begeleid met een stappenplan.

Previous picture Next picture Close gallery